14 sala gastronomiczna
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
7:30- 8:15
BŃ
2SZSECHT2
-1/3
sł.celna
DŁ
2GZSECHT2
wyp.tech
2
8:20- 9:05
BŃ
3SZSECHT2
podst.spe
DŁ
4GZSECHT2
dietifit
3
9:10- 9:55
BŃ
3RZSECHT2
org.obs.po
DŁ
2ŻZSECHT2
tech.gastr
MO
2ŻZSECHT2
-2/2
j.ang.
4
10:05-10:50
PA
2RZSECHT2
his
DŁ
2ŻZSECHT2
tech.gastr
DŁ
2ŻZSECHT2
tech.gastr
DG
4AEZSECHT2
-1/2
an.tech.
MO
3GZSECHT2
-2/2
j.ang.
5
10:55-11:40
PA
3TZSECHT2
his
DŁ
1GZSECHT2
wyp.tech
SD
1GZSECHT2
rel
6
11:55-12:40
DŁ
2AZSECHT2
-2/2
prac.tech.
DŁ
3ŻZSECHT2
tech.gastr
JK
1GZSECHT2
tech.gastr
7
12:45-13:30
JK
4GZSECHT2
-1/2
p.ob.goś
DŁ
3ŻZSECHT2
tech.gastr
DŁ
2AZSECHT2
-2/2
prac.tech.
DŁ
3ŻZSECHT2
plan.żyw.
DŁ
3GZSECHT2
plan.żyw.
8
13:35-14:20
JK
4GZSECHT2
-1/2
p.ob.goś
DŁ
3ŻZSECHT2
tech.gastr
DŁ
2AZSECHT2
-2/2
prac.tech.
KW
2GZSECHT2
tech.gastr
9
14:25-15:10
JK
1GZSECHT2
zaj.zwych
DŁ
2GZSECHT2
-1/3
dietifit
DŁ
2ŻZSECHT2
wyp.tech
KW
2GZSECHT2
tech.gastr
Obowiązuje od: 12 maja 2025 r.
Drukuj plan
wygenerowano 09.05.2025
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN