dataczęśćgodzina egzaminuczas trwania egzaminu/minut/klasasalaszatnia
04.06.2025    środa          pisemna08.00 10.00 12.00 14.00 16.00          603G 3G 3Ż 3Ż 3Ż+4AE/E    72      szatnia kl.3 i 4  
05.06.2025    czwartek08.00 10.00 12.00 14.00 16.003A 3A+poprawka 3P 3P 3P+3R    72      szatnia kl.3
06.06.2025    środa08.00 10.00 12.003R 3R+3K 3K  72    szatnia kl.3

Każdy zdający:

– zgłasza się na egzamin co najmniej 60 minut przed jego rozpoczęciem w stroju odświętnym

– posiada dokument tożsamości ze zdjęciem (dowód osobisty lub paszport lub legitymację szkolną)

– posiada długopis z czarnym tuszem oraz dodatkowo przybory wyszczególnione w osobnym Komunikacie

datagodzina egzaminuczas trwania egzaminu/minutkwalifikacja – technikklasasalaSzatnia  
02.06.2025 poniedziałek                09:00      180+10    CHM.03- technik analityk3A4750  
3A  4140
3K  3129
      120+10        SPL.02 – technik eksploatacji portów
i terminali  
3P5553  
63  68
3R  7675  
2725
150 + 10HGT.12 – technik żywienia i usług gastronomicznychPOPRAWKI4950
13:00150+10SPL.03 – technik eksploatacji portów
i terminali  
POPRAWKI4140
09.06.2025 poniedziałek08:00120+10HGT.02 – technik żywienia i usług gastronomicznych3G33szatnia pracowni gastro-nomicznej
12:003G
16:003G
10.06.2025 wtorek08:003G
12:003G
16:003G+3Ż
11.06.2025 środa08:00
12:00
16:00
12.06.2025 czwartek08:00
12:00
16:00
10.06.2025 wtorek  8:00180 + 10EKA.04 – technik ekonomista4AE/E72szatnia kl.4

Każdy zdający:

– zgłasza się na egzamin co najmniej 60 minut przed jego rozpoczęciem w stroju odświętnym lub

  przebiera się  w ubranie robocze, o ile jest to wymagane

– posiada dokument tożsamości ze zdjęciem (dowód osobisty lub paszport lub legitymację szkolną)

– posiada długopis z czarnym tuszem oraz dodatkowo przybory wyszczególnione w osobnym Komunikacie